Ustavnoljen leta 2015

Spoznaj Swingy zgodbo

Spreminjamo način kako otroci preživljajo čas pred zasloni

Swingy otrokom ponuja zdrav in aktiven vsakdan, kakovosten razvoj telesa in duha, učinkovito preživljanje prostega časa in aktivno preživljanje časa pred zaslonom skozi vadbo in igro.

Swingy zgodba

Kako se je rodil Swingy

Kot mlada starša dveh otrok sva presenečena ugotovila, da se otroci naučijo uporabljati iPad, še preden znajo govoriti. Kmalu sva videla, da bi lahko sinova celo popoldne preživela ob igranju igric. Ne glede na to, da sva jim čas za digitalno igranje omejevala, sva se vedno počutila nekoliko krivo, kadar sta se igrala z iPadom.


V istem obdobju se je mama ukvarjala z idejo o ukrivljenem pripomočku za hojo, ki bi uporabnika ob sprehodu spodbujal k lovljenju ravnotežja. Kot zdravnica in žena ortopeda je videla veliko pacientov z bolečinami v križu. Želela je razviti pirpomoček, ki bi uporabnika na lahkoten način spodbuja h krepitvi mišic jedra telesa in izboljšal ravnotežje.


Ob družinskih pogovorih sva z Uršo dobila inspiracijo za rešitev najinega problema. Pripomoček za hojo sva spremenila v ravnotežnostno desko, jo povezala s tablico oziroma pametnim telefonom in jo naredila zanimivo za otroke. Rodil se je Swingy.

Swingy združuje tri stvari

Swingy je nastal na podlagi spodnje grafike, saj smo želeli ustvariti produkt, ki združuje fizično aktivnost z zabavo.

0+

ur razvoja

0

prototipov

0

uporabnikov
Narejeno s ❤️ v Sloveniji
Ustanovljen leta 2015

Swingy pomaga otr

2015

Rodi se ideja za Swingy

2016

Prvi proizvodi in objavljena aplikacija

2021

Swingy zabava otroke v Sloveniji

2022

Swingy se širi na mednarodni trg

Swingy predstavitev

Image

Oddaj mnenje

Vaše mnenje nam zelo veliko pomeni, zato bomo veseli vaše izkušnje z našim produktom. Najbolj pa smo veseli fotografij, ki prikazujejo kako uporabljate produkt