99,90 

Swingy

Nekategorizirano

Prvi brezžični pripomoček za trening ravnotežja, s katerim lahko igraš igrice na telefonu ali tablici in s tem krepiš mišice pomembne za lepo držo

52 na zalogi

- +
SKU: SWINGY
Oznaka:

Description

Swingy je prvi brezžični gibalnik, s katerim otroci igrajo igrice na mobilnih napravah in s tem krepijo svoje mišice trupa, kar prispeva k lepši drži, manj težav s hrbtenico in otroku nudi dnevno potrebno fizično aktivnost.

Dodatne informacije

Teža 3 kg
 1. Swingy photo review
  Ziva L.
  2 novembra, 2022
  Swingy je res zabavna igrača, naš Kristjan ga obožuje in z veseljem preživi pol ure na dan v aktivnem igranju igric na iPadu.
  Helpful? 0 0
  Marko
  21 oktobra, 2022
  Odličen kakovosten izdelek, ne drsi na nobeni podlagi, otroka se počutita popolnoma varno na njem in se ob igranju neizmerno zabavata.
  Helpful? 0 0
  Swingy photo review
  Branka R.
  5 avgusta, 2022
  To je fantastičen izdelek, otroci obožujejo igranje igric na TV in hkrati lovijo ravnotežje na Swingyju, resnično dobro razgiba njihove mišice.
  Helpful? 0 0
  Swingy photo review
  Gregor B.
  26 junija, 2022
  Kupil sem te ravnotežne deske za svojega 5-letnega otroka, tudi sam stopim na Swingy, da se nekaj časa igram. Površina je gladka. Lesena plošča je deb...Več
  Kupil sem te ravnotežne deske za svojega 5-letnega otroka, tudi sam stopim na Swingy, da se nekaj časa igram. Površina je gladka. Lesena plošča je debela. Imam skoraj 90 kilogramov in Swingy me zlahka zdrži. Dobra igrača!
  Helpful? 0 0
  Anita
  2 junija, 2022
  Moji otroci naravnost obožujejo Swingy!
  Helpful? 0 0
  Swingy photo review
  Mojca
  15 maja, 2022
  Tako moj štiriletni kot sedemletni sin obožujeta naše nove ravnotežne deske in kako večnamenska je! Poleg ravnotežja ga uživajo v uporabi tudi zaradi ...Več
  Tako moj štiriletni kot sedemletni sin obožujeta naše nove ravnotežne deske in kako večnamenska je! Poleg ravnotežja ga uživajo v uporabi tudi zaradi zabavne igre. Na splošno je igrača čvrsta in zelo dobro izdelana.
  Priporočam!
  Helpful? 0 0
  Klemen
  26 aprila, 2022
  Zelo kul igrača za otroke! Zelo jim pomaga pri ohranjanju ravnotežja in radi se z njim ure in ure igrajo.
  Helpful? 0 0
  Swingy photo review
  Filip
  24 aprila, 2022
  Naši otroci obožujejo to ravnotežno desko. To počnejo med gledanjem televizije, igranjem videoiger in ob vsaki priložnosti, ki jo dobijo. Preizkusil s...Več
  Naši otroci obožujejo to ravnotežno desko. To počnejo med gledanjem televizije, igranjem videoiger in ob vsaki priložnosti, ki jo dobijo. Preizkusil sem ga in enostavno ga je uporabljati in zagotovo vam pomaga. Všeč mi je!
  Helpful? 0 0
  Ajda H.
  6 marca, 2022
  Moja 4-letna hči je naravnost zaljubljena v simpatičnega veverička na potiskanega na deskah in v igri.
  Helpful? 0 0
  Swingy photo review
  Maja
  7 januarja, 2022
  Pred nakupom sem bila nekoliko skeptična glede kakovosti in varnosti izdelka. No, že po prvem testu sem se prepričala, da sem se motila. Swingy je dob...Več
  Pred nakupom sem bila nekoliko skeptična glede kakovosti in varnosti izdelka. No, že po prvem testu sem se prepričala, da sem se motila. Swingy je dobre kakovosti in popolnoma varen za vašega otroka.
  Helpful? 0 0
  Asja Z.
  26 decembra, 2021
  Swingy je prišel danes in moji otroci se niso nehali igrati z njim, odkar so odprli škatlo. Imajo 5 let in veseli me, da vidim, za kaj vse ga mislijo ...Več
  Swingy je prišel danes in moji otroci se niso nehali igrati z njim, odkar so odprli škatlo. Imajo 5 let in veseli me, da vidim, za kaj vse ga mislijo uporabljat!!!! Otroka sta mi že rekla, da potrebujemo še enega, da bosta lahko skupaj igrala. Torej bomo morda v zelo bližnji prihodnosti kupili drugega. Ta izdelek je tako dobro narejen in vidim, da zdrži zelo dolgo.
  Helpful? 0 0
  Žiga M.
  8 decembra, 2021
  Točno tako kot je opisano. Dobil ga je za darilo in všeč mu je. Tudi poslano hitro!
  Helpful? 0 0
Dodaj oceno

Vaš email naslov ne bo objavljen